Astoria Grand Hotel

Декларация за защита на личните данни

Вашите лични данни са важни за нас. Ние признаваме нуждата от подходяща защита и управление на личната информация, която ни предоставяте.

1. Администратор на данни
За www.astoriagrandhotel.bg администратор на личните данни е АСТОРИЯ ГРУП ЕООД , ЕИК 203033872. Нашата практика за защита на личните данни е в съответствие с действащото правило за защита на личните данни и регламент GDPR.
2. Събиране на лични данни
Тази Декларация за защита на Вашите лични данни се прилага спрямо всяка информация, събрана от или изпратена към нас.
Лични данни е всяка информация, която може да Ви идентифицира – Вашите имена, Вашият е-мейл адрес или Вашето потребителско поведение при използване на социалните ни мрежи или други електронни медии.
Не е необходимо да ни предоставяте лична информация, за да разгледате сайта ни:  www.astoriagrandhotel.bg

2.1. Събираме личните Ви данни, когато:
• извършвате плащане с цел резервация;
• извършвате запитвания до нас чрез формата за контакти;
• изпращате ни е-мейл или се свързвате по телефона с нас чрез сайта;
• когато е нужно да оставите своето име, телефон, фирма, е-мейл.

2.2. Обработка на лични данни при запитване през контактните форми на сайта, както и през формата за резервации При запитването Ви към нас относно нашите медицински услуги Вие ни предоставяте следните лични данни:
• Вашето име
• Вашият имейл
• Телефон (доброволно/по желание)

3. Сигурност на данните
Изпoлзваме SSL – протокол (Secure Socket Layer), за да се предотврати злоупотребата с данни от трети лица. Можете да сте сигурни в това като проверите в лентата за статуса на Вашия браузър символът катинар, който е заключен и адресната лента започва с протокола „https://“.

4. Вашите права
4.1. Право на информация
Имате право по всяко време да изисквате от нас информация за съхраняваните за Вас данни, както и за техния произход, получатели или категории получатели, на които те се предават и целта им на съхранение. Това не важи за електронното предоставяне на информация.
4.2. Право на оттегляне
Ако сте дали съгласие за използване на Вашите данни, можете да ги оттеглите по всяко време с действие занапред, без да е нужно да ни посочвате причини.
За целта е достатъчно да ни изпратите имейл на recervation@astoriagrandhotel.bg или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес:
Гр. СОФИЯ, 1606, БУЛ. ТОТЛЕБЕН“ 8, до Диана Гергинова
4.3. Право на корекция
Ако Вашите данни, съхранявани от АСТОРИЯ ГРУП ЕООД е са правилни, можете по всяко време да ги коригирате във Вашия клиентски акаунт или да поискате от нас да ги коригираме.
4.4. Право на изтриване и блокиране
Имате право на изтриване и блокиране на данните, които АСТОРИЯ ГРУП ЕООД съхранява за Вас.
Изтриването на Вашите лични данни може да бъде извършено по всяко време от Вас, ако сте се регистрирали в сайта или като се свържете с нас на recervation@astoriagrandhotel.bg или 02/906 31 00.
чрез изпращане на писмо на пощенски адрес:
Гр. СОФИЯ, 1606, БУЛ. ТОТЛЕБЕН“ 8, до Диана Гергинова и ако искате да изтрием информация за Вас, която сте попълнили през контактната форма или формата за клиенти.
5. Право на преносимост на данните – от 25.05.2018 г.
Ако изискате от нас Вашите лични данни, ние ще предадем или прехвърлим данните на Вас или друг администратор в структуриран, технически формат.
Декларация за съгласие
Съгласие и отказ от събиране на данни
С приемането на настоящите условия ни давате съгласието си за използване, обработване и предаване на Вашите лични данни за маркетинг цели (изпращане на реклама за актуални продукти, услуги, промоции, e-мейли).
Това съгласие можете да оттеглите с действие занапред по всяко време и без да посочвате причини.
Потвърждение на Декларацията за защита на личните данни
* Прочетох, разбрах и съм съгласен/на с Декларацията за защита на личните данни. Ако не сте съгласни с тези общи условия, моля не предоставяйте каквито и да е лични данни на този сайт.
При въпроси свързани със защита на личните данни, можете да се обърнете към нас:


АСТОРИЯ ГРУП ЕООД
Длъжностно лице за защита на личните данни: Диана Гергинова
e-mail:recervation@astoriagrandhotel.bg
Телефон: 02/9063100

 

Don`t copy text!