Astoria Grand Hotel

Политика за настаняване

Общи условия
Условия за ползване:

Общи условия за онлайн резервации.
Посочените условия са валидни при резервиране на хотелско настаняване и закупуване на подаръчни ваучери през централната резервационна платформа на “Астория груп” ЕООД– www.astoriagrandhotel.bg . В случай, че са налични промоционални цени е възможно да бъдат валидни допълнителни условия за плащане и политика за анулации, като те са неразделна част от описанието на конкретната оферта.
Предлаганите цени на хотелско настаняване са валидни единствено и само в момента на вашето посещение в секцията за „Резервации“. Те подлежат на промяна и са зависими от заетостта на хотела. „Астория груп” ЕООД си запазва правото да откаже постъпила, потвърдена и платена резервация в случай на непредвидена ситуация.

Цени.
Цените на хотелско настаняване подлежат на промяна във всеки един момент и могат да бъдат повлияни от заетостта на хотела и търсенето в различните периоди от годината. Всички цени за хотелско настаняване в резервационната платформа включват ДДС. Цената за Вашия престой е гарантирана след завършване на резервационния процес и получаване на потвърждение с номер на резервация и предплащане. „Астория груп” ЕООД си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация, в случай на установена злоупотреба.
Избраната от Вас крайна цена е на нощувка / и /или престои и за конкретното помещение, с включени туристически данък и ДДС. В случай, че по времето на Вашия престой използвате допълнителни услуги, които не са посочени в описанието на избрания тип стая и оферта /консумация в заведения, паркинг, минибар и др. /, то следва те да бъдат заплатени на място в хотела.
Промоционалните цени за хотелско настаняване не могат да бъдат комбинирани с други актуални оферти или отстъпки. Цените не включват комисион за туроператори или други лица.

Условия за плащане и политика за анулации на резервации в „.Астория груп” ЕООД.
Резервацията Ви се счита за потвърдена след заплащане на изискуемия депозит, посочен в резервационната бланка или съответната оферта. Резервацията може да бъде платена с кредитна карта или по банков път. Само в тези случай тя се счита за гарантирана. Банковите сметки в BGN и EUR са изписани в потвърждението на Вашата резервация.
Анулация на резервацията без неустойка е възможна до 24 часа преди датата на настаняване, освен ако не е посочено друго в офертата.
След изтичането на този срок в случай на анулация, гостът дължи неустойка в размера на стойността на първата нощувка.
При неявяване по съответна резервация неустойката е в размер на цялата предплатена сума, освен ако не е уговорено друго.
Възстановяването на суми по резервации, платени с карта, се извършва само по картата, с която е било извършено плащането.

Предоставяне на допълнителни легла за деца и възрастни.
Хотела си запазва правото да прецени дали конкретния тип помещение предоставя възможност за поставяне/настаняване на допълнително легло.
Деца до 7 ненавършени години се настаняват без допълнително заплащане;

Настаняване и освобождаване на помещенията.
Часът за настаняване в “Астория груп” ЕООД е след 14:00 часа. Всяко пристигане преди този час ще бъде съобразено със заетостта на хотела. Времето на освобождаване на хотелската стая е 12:00 часа. Всяко освобождаване на стаята след стандартно регламентирания час се съобразява със заетостта на хотела.
Късно напускане след 12:00 часа трябва да бъде заявено предварително в писмен вид или на рецепцията в съответния хотел. Потвърждава се при възможност от страна на хотела и се надчислява допълнително и се заплаща в рецепция на хотела. За допълнителна информация се свържете директно с рецепцията на хотела или с отдел резервации.

Ползване на подземен гараж или външен неохраняем паркинг.
Паркирането на автомобили се осъществява срещу заплащане.. За допълнителна информация се свържете с хотела или отдел резеравации. При липса на свободни парко места в деня на пристигането ви, служител на рецепция, ще ви насочи към най-близкия обществен паркинг.

Домашни любимци.
Домашни любимци се допускат на територията на обекта управляван от “Астория груп” ЕООД срещу допълнително заплащане.

Тютюно пушене
На територията на обекти управлявани от “Астория груп” ЕООД тютюнопушене не се допуска, освен на определените за това места на открито.
При неспазване на това изискване ще Ви бъде начислена такса от 200 BGN за допълнително почистване и освежаване.

Политика за защита на личните данни.
“Астория груп” ЕООД се явява администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и обработва личните данни на Потребителя за изпълнение на своите задължения във връзка с извършената от Потребителя резервация.
Политиката за защита на личните данни на “Астория груп” ЕООД урежда вида на информация, която се събира от Потребителите, начина на нейното събиране и целите на нейното използване.
Предоставените лични данни са напълно защитени и се използват с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребностите на Потребителите и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване. Без личните данни на потребителите интернет резервационната система не би могла да се използва за извършване на резервации.
“Астория груп” ЕООД не предоставя името и е-майл адреса, който потребителят е посочил при извършване на резервацията, на трети лица с цел изпращане на търговска информация.

За повече информация:
“Астория груп” ЕООД, София 1606 , бул. Ген. Тотлебен № 8
ИН: 203033872
тел: +359 2 906 31 00
моб: +359 879014409
e-mail:reservation@astoriagrandhotel.bg

Don`t copy text!