Astoria Grand Hotel

Заведеня

Гостите на Astoria Grand Hotel могат да се насладят на първокласни напитки в лоби бар „Алегро“, вкусни ястия в ресторант „Атриум“ и спираща дъха гледка от 22 етаж на хотела в „Djanam Sky Club Restaurant и Djanam Premium“.

Ресторант "Атриум"

Наслада за всички сетива. В ресторант Атриум деня започва с богата закуска на бюфет, която ще ви гарантира свежия и зареждащ старт на деня. Тук ще откриете разнообразие от ароматни топли кафе напитки и чайове, пухкави кроасани и палачинки, селекция от италиански колбаси, твърди и меки сирена, топла секция с яйца, бекон, наденички и задушени зеленчуци, мюсли и корнфлейкс, свежи плодове, всички подбрани внимателно и спoред сезона. А отварящия се покрив на ресторанта ви позволява да не пропускате хубавото време навън.

Ресторант Атриум е подходящо място и за фирмени и лични събития с капацитет до 200 места.

Лоби бар "Алегро"

Комфорт, стил и класика обединени в едно. В основата на внушителната 21- етажна сграда, лоби бар Алегро е идеалната локация за неформална или бизнес среща в центъра на града. Успешният старт на деня тук започва с чаша ароматно кафе или първокласна селекция чай, а за завършек авторските ни коктейли са поднесени елегантно и биха пленили всеки вкус.

Djanam Sky Club Restaurant и Djanam Premium

Специално за любителите на турската кухня Djanam Sky Club Restaurant и Djanam Premium съчетава кулинарната наслада с феноменална гледка. Запомнящата се архитектура и интериор, атмосфера и музикална програма, ще Ви накарат да се връщате отново и отново! Създадохме място, заради което ще си заслужава да посетите София, където и да сте.

Don`t copy text!